Timișoara: regal vienez cu orchestră italiană pe scena Operei – concert de Crăciun joi, 22 decembrie

Regal vienez cu orchestră italiană pe scena Operei Române din Timișoara.

Orchestra di Teatro D’opera Italiana  va susține un Concert Extraordinar de Crăciun, intitulat ”Regal vienez”, cu două reprezentații  pe scena Operei Naționale Române din Timișoara, joi, 22 decembrie 2022, de la ora  17:30 și de la ora  20:00.

Este una dintre cele mai celebre orchestre din Europa și a fost aplaudată pe marile scene de operă și filarmonice din toată lumea. Este semnificativ să amintim câteva scene de tradiție pe care Orchestra di Teatro D’opera Italiana a avut succese fulminante: Brucknerhaus Linz (Filarmonica din Linz), Bregenz Festspielhaus (Filarmonica din Bregenz), Brunnenhof der Residenz Munchen (Palatul Imperial din Munchen), Stadthalle Viena, Meistersingershalle Nurnberg, Kasemattenbuehne Graz, etc. Recunoașterea orchestrei este dată și de colaborările cu mari nume ale liricii mondiale, soliști și dirijori de la Arena din Verona, Teatrul Scala din Milano, Teatrul de Opera din Roma, Opera din Viena”, subliniază organizatorii concertului.

Membrilor Orchestrei di Teatro D’opera Italiana li se alătură, în acest eveniment, și orchestra Operei Vox, apreciată la nivel național și internațional.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole