Timișoara: Refugiații din Ucraina vor primi tichete sociale în valoare de 300 de lei din partea unui ONG

Începând de astăzi, LOGS Grup de Inițiative Sociale distribuie la Centrul de Suport Timișoara pentru Ucraina tichete sociale în valoare de 300 Ron pentru fiecare refugiat din Ucraina.

 Cu suportul Solidar Suisse acoperim, pentru următoarele luni, 3.000 de pachete pentru achiziția de alimente, medicamente, îmbrăcăminte sau alte nevoi. LOGS colaborează de peste 1 an cu cei de la Sodexo, care dau întotdeauna dovadă de rapiditate și excelență în transmiterea tichetelor. Tichetele sunt distribuite zilnic, de Luni – Vineri, între 09 – 17, la Centrul nostru de suport, de pe Dragalina 38-40: https://goo.gl/maps/DS3cnbegy6y2zmuD8. Cu ajutorul tichetelor, refugiații au libertatea de a achiziționa lucrurile pe care le doresc, în funcție de nevoi, din orice supermarket din oraș, dar și magazine de îmbrăcăminte, farmacii sau restaurante, se arată într-un comunicat de presă.

LOGS a fost primul ONG din Romania care a început să ofere acest ajutor demn pentru refugiații din Ucraina.

Societatea Drumuri Municipale Timișoara angajează

Societatea Drumuri Municipale Timișoara S.A. angajează: ·  Laborant încercări fizio-mecanice pentru lucrări drumuri; ·  Șef formație (pentru lucrări amenajare, întreținere și reparații drumuri); ·  Arhivar; ·  Sudor; ·  Strungar; · …

Recomandările noastre

Cele mai citite articole