Timișoara. Protest. Polițiștii s-au trezit că nu au salariile mărite. Până la venirea PSD la guvernare aveau de toate

Aproape o sută de sindicalişti din toate structurile Ministerului de Interne au protestat, astăzi, pe platoul din faţa Prefecturii Timiş, din cauza nerespectării legii salarizării.

Cei aproximativ o sută de protestatari au avut cu ei vuvuzele şi pancarte şi şi-au strigat nemulţumirile în stradă.

Aceștia au cerut aplicarea Legii salarizării personalului plătit din fonduri publice, pe care partidele din coaliţia aflată la guvernare au votat-o. Sindicaliștii susțin că se dorește suspendarea legii ceea ce ar duce la inechități în privința veniturilor în rândul a sute de mii de bugetari.

“Vrem să trăim decent în România”, “Suntem supăraţi că ne tot furaţi”, “Voi vreţi performanţe, noi adunăm restante”, “Coaliţii, alianţe, noi nu ne mai facem speranţe”, “Dăm şi noi o ordonanţă, sancţionăm cu toleranţă”, “Voi aveţi majoritate, noi salarii îngheţate”, au scris protestatarii pe pancarte. Oamenii au reclamat nerespectarea legii salarizării.

De altfel, la nivelul întregii ţări, în ultimele zile, mii de poliţişti au refuzat să mai dea amenzi în semn de protest, dând doar avertismente celor prinşi că au încălcat legea.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole