Timișoara: program prelungit în noaptea de Revelion pe liniile de transport public – concerte cu The Motans, Pragu de Sus, Dincolo de Ziduri, Phaser, Blazzaj, TM Groove, Versus și Monokrom

Societatea de Transport Public Timișoara anunță că în data de 31.12.2023, programul liniilor de transport 1, 2, 9, 14, 15, 16, 18, 33, 40, Expres 1, Expres 2, Expres 3 și Expres 7 va fi prelungit cu câte o cursă pentru ultimele unități de transport aflate pe traseu.

Pentru a asigura accesul cât mai facil către locația evenimentelor, dar și pentru a reduce traficul, în data de 31 decembrie 2023, mai multe mijloace de transport în comun vor avea un program adaptat. Astfel, programele de circulație se vor prelungi cu încă o cursă după ora 00:00“, arată și Pirmăria Timișoara.

Noaptea dintre ani se anunță una cu adevărat specială în zona centrală a orașului.

Primăria Municipiului Timișoara, prin Casa de Cultură, a pregătit o întâlnire extraordinară a publicului cu cele mai cunoscute trupe timișorene: Pragu’ de Sus, Dincolo de Ziduri, Phaser, Blazzaj, TM Groove, Versus și Monokrom. Invitații speciali ai serii vor fi cei din trupa The Motans.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole