“Timișoara pentru Ucraina“ – patru generatoare au ajuns deja în Cernăuți – peste 45.000 de lei donați în doar două zile

Primăria Timișoara anunță primele rezultate ale campaniei ”Timișoara pentru Ucraina”, inițiată de municipalitate și derulată cu sprijinul Fundației Comunitare Timișoara.

“Primele patru generatoare au ajuns în această dimineață în Cernăuți, orașul înfrățit cu Timișoara. Încă unul este pe drum. Mulțumirile se îndreaptă către Profi Romania care s-a alăturat campaniei ”Timișoara pentru Ucraina” și a făcut această donație. Campania ”Timișoara pentru Ucraina” a pornit deja achizițiile și organizarea logistică cu un avans de 200.000 lei din fondul de rezervă al campaniei Oxigen pentru Timișoara. Aproape 46.000 de lei, în mai puțin de 48 de ore. Aceasta este suma donată de cei peste 170 de donatori privați din #TimisoaraPentruUcraina. Banii vor fi folosiți în achiziționarea imediată de medicamente și echipamente sanitare de urgență“, anunță Primăria Timișoara.

Cum se poate dona?

“Ajutorul tău – la un click distanță! Cei care doresc să se alăture prin donații în bani au o cale simplă – pagina de internet  https://timisoarapentruucraina.ro/Fundatia Comunitara Timisoara va asigura achiziția printr-o procedură scurtă și transparentă a celor din lista de echipamente necesare, în limita sumelor disponibile. Lista poate fi, de asemenea, consultată pe site.  Firmele care vor să facă donații în bunuri, ne pot contacta la timisoara.pentru.ucraina@gmail.com“, mai precizează municipalitatea.

Campania ”Timișoara pentru Ucraina” este o coaliție de peste 30 organizații și instituții din Timișoara care și-au coagulat eforturile pentru a ajuta populația civilă din Ucraina, afectată de război, cât și refugiații care ajung la Timișoara.

Colterm intervine la trei avarii apărute la rețea

Echipele COLTERM sunt pe teren și lucrează pentru remedierea următoarelor avarii: –       PT 59 – Zona Lidia– avarie traseu încălzire. Afectează imobilele de pe străzile Lidia, Vălenii de Munte, Vlădeasa,…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole