“Timișoara pentru Ucraina“ caută donatori de mâncare care să fie oferită refugiaților ucraineni

“Timișoara pentru Ucraina“ inițiativa primăriei Timișoara de a oferi suport atât refugiaților, cât și cetățenilor din Cernăuți, caută firme care să doneze mâncare pentru a putea fi oferită celor care trec prin centrul din municipiu.

“În centrul nostru de suport vin zilnic zeci de persoane. Unii își ridică tichetele, alții socializează, cei mici se joacă în spațiul dedicat lor, iar câțiva abia acum ajung în țară. Mereu le punem la dispoziție o masă caldă, pe care o pot mânca atât aici, cât și la pachet. Timp de două săptămâni, ne-au ajutat cei de la Tazz, cu 70 de porții pe zi. Facem apel la restaurantele care vor să se implice voluntar, să ne contacteze pe 0721 246 080, iar colegii noștri vor prelua ofertele. Căutam 7 parteneri care să ofere între 30 și 50 de porții pe zi (felul 2), câte un partener pentru fiecare zi a săptămânii“, arată cei de la Timișoara pentru Ucraina.

Horticultura S.A. face angajări

S.C Horticultura S.A. caută oameni care doresc să se alăture echipei în toate activitățile ce țin de organizarea și aranjarea spațiilor verzi. Posturile disponibile: Muncitori necalificați – 15 posturi Dulgher-…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole