Timișoara: Panică la Spitalul Municipal. Un coş de gunoi care a luat foc putea duce la o nouă tragedie

Pompierii au fost alertaţi să intervină la Spitalul Municipal Timişoara, vineri după-amiază, întrucât pe un hol se simţea miros de fum şi au depistat un coş de gunoi care ardea, într-un grup sanitar.

„Am fost solicitaţi să intervenim în urma prezenţei unui miros de fum pe holul de la CT din Spitalul Municipal Timişoara. În urma recunoaşterii efectuate la faţa locului, s-a simţit prezenţa unui miros uşor de plastic ars pe hol, fiind găsit un focar mic la un coş de gunoi dintr-un grup sanitar. Incendiul a fost lichidat în cel mai scurt timp”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

La locul evenimentului au fost dispuse de la Detaşamentele 1 şi 2 de Pompieri Timişoara, cu cinci autospeciale de stingere, două autospeciale de intervenţie la înălţime şi 22 de pompieri.

În acest moment nu mai există niciun pericol, iar pompierii efectuează cercetări în întreaga clădire pentru a se asigura că nu există şi alte focare şi pentru a stabili cauza care a dus la producerea incendiului. 

Recomandările noastre

Cele mai citite articole