Timișoara: organigrama primăriei rămâne în vigoare și este legală decide instanța – ultima modificare majoră a fost înființarea direcției PLMSTF

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat, miercuri, în primă instanță, un nou proces intentat de Sindicatul Liber al Salariaților Primăriei Municipiului Timișoara pentru suspendarea organigramei adoptate în 2023, prin Hotărârile de Consiliu Local nr. 230 și 231.

În ultimii trei ani, Sindicatul Liber al Salariaților, care reprezintă 10% din angajații Primăriei, a încercat de mai multe ori blocarea reformei administrative și a reorganizării instituției inițiate de actuala administrație. Astfel, a atacat în instanță atât organigramele administrației, cât și concursurile de angajare lansate. În urma deciziei date azi de magistrații Tribunalului Timiș, Primăria Municipiului Timișoara funcționează în continuare conform organigramei în vigoare“, se arată într-un comunicat de presă.

Ultima modificare majoră adusă prin schimbarea de organigramă a fost înființarea Direcției Generale Proiecte și Lucrări Municipale pentru Sport și Transport Feroviar, la cererea instanțelor judecătorești.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole