Timișoara: o patrulă de polițiști locali a fost agresată de doi tineri în timp ce legitimau un cerșetor în Piața Bălcescu

O patrulă de polițiști locali, aflați în serviciu, în această dimineață, în jurul orei 09.00,  în Piața Nicolae Bălcescu, au fost agresați de doi bărbați.

În fapt, polițiștii locali legitimau o persoană care era suspectă de apelare la mila publicului, moment în care, doi bărbați, frați, din primele date fiii persoanei în cauză, S.R., de 33 de ani, și S.O., de 29 de ani, din Timișoara, au sărit la bătaie, trăgând de cămașa unuia dintre polițiștii locali și rupându-i gradele. Imediat polițiștii locali l-au reținut pe cel mai tânăr dintre ei, cel de-al doilea fugind de la locul incidentului, și au chemat în sprijin echipajul din cadrul Compartimentului Intervenție Rapidă. Aceștia din urmă, în baza semnalmentelor și a datelor avute, în scurt timp au reușit identificarea și reținerea celui de-al doilea bărbat„, transmite Poliția Locală Timișoara.

Cei în cauză au fost conduși la sediul Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara, iar ulterior au fost predați lucrătorilor delegați din cadrul Secției 3 Poliție, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, fiind apoi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole