Timișoara: Mirel din Pojejena a ucis-o pe Andreea din Baia de Aramă din gelozie după o ceartă – tinerii de 23 și 21 de ani erau studenți la medicină – criminalul era student și la teologie

Tânărul student la Facultatea de Medicină din Timişoara care şi-a ucis iubita, studentă şi ea la aceeaşi facultate, cu mai multe lovituri de cuţit, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor. El ar fi ucis-o pe fată din gelozie, după o ceartă.

La data de 22 martie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără ar fi fost găsită inconştientă cu urme de sânge, într-o cameră a unui apartament, situat pe bulevardul General Ion Dragalina, din Timişoara. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului constatând faptul că cele sesizate se confirmă, tânăra fiind întinsă pe pat decedată. Cercetările au fost preluate şi continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş, iar în urma primelor verificări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că tânăra de 21 de ani, ar fi prezentat la nivelul corpului multiple plăgi provocate cu un obiect tăietor-înţepător”, a transmis IPJ Timiş, sâmbătă seară.

Poliţiştii l-au identificat rapid pe autorul crimei, acesta fiind chiar iubitul victimei.

În urma unui complex de activităţi informativ-operative, desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş, în baza delegării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, la scurt timp a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost depistat în judeţul Caraş-Severin şi adus la sediul I.P.J Timiş pentru audieri”, a precizat IPJ Timiş.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, tânărul de 23 de ani este şi el student la Facultatea de Medicină din Timişoara, la fel ca iubita sa, pe care a ucis-o din gelozie.

Cei doi ar fi fost împreună din decembrie, anul trecut, însă în ultima vreme cei doi se certau tot mai des. Vineri seara, după cursuri, el a condus-o pe fată în apartamentul de pe bulevardul Dragalina pe care ea îl închiriase împreună cu două colege şi care aparţinea mamei băiatului. În apartament, între cei doi a izbucnit o ceartă şi chiar s-au bătut, el având zgârieturi pe faţă. La un moment dat, tânărul a luat un cuţit de bucătărie şi a înjunghiat-o pe tânără în zona gâtului. Când a observat că aceasta nu mai respiră, i-a luat trupul şi l-a dus în cameră, pe pat, apoi a încuiat uşa şi s-a dus în localitatea Pojejena din judeţul Caraş-Severin, acolo unde locuiesc părinţii lui, şi a aşteptat să fie ridicat de poliţişti, fiind principalul suspect al crimei.

În cursul zilei de sâmbătă, tânărul student a fost adus la Timişoara.

Potrivit anchetatorilor, tânăra ucisă, Andreea, avea 21 de ani, era din Baia de Aramă.

Acesta este fiul proprietarei apartamentului şi era iubitul fetei ucise, student la Medicina, la fel ca fata.

Cei doi aveau o relație de la finalul anului trecut. Victima l-a cunoscut prin intermediul celei mai bune prietene, verișoara asasinului.

Imediat după crima comisă cu sânge rece, tânărul de 23 de ani şi-a abandonat iubita într-o baltă de sânge, conștient ca a ucis-o, a închis-o în dormitor, iar apoi a părăsit apartamentul fără pic de remușcare.

Tânărul era student la medicină dar şi la teologie.

Înseamnă că nu era normal, clar nu, sau o fi consumat substanțe”, spune o femeie.

Întreaga comunitate din Baia de Aramă, de unde era tânăra ucisă este în stare de şoc.

”N-am cuvinte să vorbesc. Andreea era o fată cu zâmbetul pe buze, era o fată foarte frumoasă, nu pot să o descriu. Îmi pare rău. Mă copleșește durerea, n-am cuvinte să spun. A fost o fată exemplu la liceu, peste tot oriunde a mers, un exemplu pentru toată societatea asta, avea numai zece pe linie”, a spus mătușa Andreei în lacrimi.

O vedeam când venea pe acasă în weekend, că venea de fiecare dată, dar acum nu a mai venit. Mereu a fost acolo când aveai nevoie, a fost o elevă de zece, foarte bine educată și apreciată de colegi, de profesori”, a mărturisit și verișorul Andreei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole