VEST: un șofer a murit într-un grav accident rutier – a pătruns pe contrasens și a lovit frontal o autoutilitară

Accident rutier în care au fost implicate un autocamion si un autoturism, pe DN7, pe raza localității Lipova, în localitatea Radna.

Intervin pompierii militari ai Secției Bârzava cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului a fost alocată și o ambulanță SAJ. De asemenea, în sprijinul forțelor prezente intervin și pompierii voluntari ai SVSU Lipova. În urma accidentului a rezultat o victimă încarcerată, în stare de inconștiență“, a transmis ISU Arad.

Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autoturism, care, din nefericire a suferit leziuni incompatibile cu viața, iar decesul a fost declarat de către medicul echipajului SAJ. 

Este vorba despre un bărbat în vârstă de a 74 de ani.

La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 14:30, un bărbat de 74 de ani, din Bârzava, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.7, spre Arad, într-o curbă la dreapta a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 66 de ani, din județul Sibiu. După impact, autoturismul a fost proiectat într-o altă autoutilitară, care se deplasa pe sensul Arad – Deva, condusă de un bărbat de 50 de ani, din județul Sibiu. În urma impactului, septuagenarul a decedat. Conducătorii autoutilitarelor au fost testați pentru consum de alcool, rezultatele fiind negative. Testarea pentru consum de droguri este în curs de desfășurare“, arată IPJ Arad.

Traficul a fost blocat total pe respectivul tronson de drum, fiind deviat pe străzile adiacente.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole