Timișoara: miracolul din Kuncz – comunitatea a reușit să mențină curată o fostă rampă ilegală de gunoi, la o lună după ce a fost igienizată – urmează să fie amenajat un parc și plantați 100 de arbori

Primăria Timișoara a dezafectat o rampă ilegală de gunoi în urmă cu o lună de zile în cartierul Kuncz.

Surpriza vine din faptul că locul a rămas curat, deși în majoritatea cazurilor locurile care au fost curățate redevin rampe de gunoi după doar câteva zile.

Până și Primăria Timișoara este surprinsă de acest lucru.

Apreciem spiritul civic al timișorenilor și ne bucurăm că proiectele pe care le derulăm în beneficiul comunității sunt susținute de locuitorii orașului.  La o lună distanță de când a fost igienizat terenul Primăriei Timișoara din zona Kuncz, teren destinat unui parc cu loc de joacă, comunitatea a reușit să mențină locul curat. Locuitorii de aici s-au mobilizat și nu mai permit aruncarea deșeurilor pe acest spațiu. Vă reamintim că, la sesizarea cetățenilor și în colaborare cu managerul de cartier (reprezentantul Primăriei în zonă), în urmă cu o lună, Primăria Timișoara, a organizat, în doar câteva zile, o acțiune de ecologizare în zona Kuncz. A fost eliminată o rampă de gunoi clandestină uriașă, cu un volum de 220 mc de deșeuri“, arată municipalitatea.

Primăria Timișoara va amenaja un parc.

Pe acest teren, vom amenaja un parc cu loc de joacă, pe o suprafață de 8000 de mp. Suntem în faza de pregătire a documentațiilor necesare demarării investiției, iar la anul vom începe lucrările de amenajare a parcului. În plus, în primăvara anului viitor, vom planta aici aproximativ 100 de arbori“, mai arată sursa citată.

Societatea Drumuri Municipale Timișoara angajează

Societatea Drumuri Municipale Timișoara S.A. angajează: ·  Laborant încercări fizio-mecanice pentru lucrări drumuri; ·  Șef formație (pentru lucrări amenajare, întreținere și reparații drumuri); ·  Arhivar; ·  Sudor; ·  Strungar; · …

Recomandările noastre

Cele mai citite articole