Timișoara: mii de suporteri au ieșit în stradă pentru a protesta faţă de lipsa infrastructurii sportive

Suporterii echipelor de fotbal din Timişoara, Drukeria, au organizat astăzi un protest faţă de lipsa infrastructurii sportive din Timişoara, după ce au lansat o petiţie pe aceeaşi temă, care a fost semnată de 1.700 de persoane.

Protestul s-a desfășurat în centrul oraşului unde a fost creată o atmosferă incredibilă, deoarece iubitorii sportului au cântat și au scandat.

In toata lumea si-n toata tara, Nu e niciunde ca la TIMISOARA, Si sa se stie in lung si-n lat, Ca-ntodeauna fruncea e Banat. Ale ale, ……, a răsunat pe străzile din centrul istoric, în zgomot de tobe și trompete.

Sperăm că împreună, prin vocile noastre, ne putem face auziţi şi lucrurile să se mişte în direcţia normală. Lipsa infrastructurii sportive ne afectează pe toţi, indiferent că dorim să practicăm sport de menţinere, de masă sau sport de performanţă”, au spus reprezentanţii Drukeria.

Până la ora transmiterii acestui articol conducerea PNL a Consiliului Județean Timiș cea care ar trebui să se ocupe de construirea unui nou stadion nu a transmis niciun punct de vedere în privința acțiunii în masă a suporterilor.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole