Timișoara: managerii de cartier se implică în rezolvarea problemelor comunității – iluminatul stradal deficitar, bănci rupte în Parcul Pădurice, mașini staționate pe trotuar

Mai mulți cetățeni din zona Soarelui au semnalat Primăria Timișoara, prin managerul de cartier (reprezentantul instituției în zonă), existența unor situații neplăcute, precum disfuncționalități în iluminatul stradal, bănci rupte în Parcul Pădurice, mașini staționate pe trotuar.

Colegii din aparatul de specialitate al Primăriei Timișoara, în colaborare cu managerul de cartier, au acționat pentru a rezolva problemele semnalate de către cetățeni. Astfel, am repus în funcțiune la parametri optimi iluminatul de pe mai multe străzi din cartierul Soarelui, spațiul unde s-au semnalat parcări ilegale se află sub atenta monitorizare a Poliției Locale, iar în Parcul Pădurice am demarat lucrările de reabilitare a băncilor rupte.  Nu în ultimul rând, am finalizat lucrările  de reabilitare a cascadei din acest parc, care va fi repusă în funcțiune după finalizarea testelor“, arată municipalitatea.

Primăria Timișoara urmează să amenajăm în viitor o toaletă smart cu autospălare, în cadrul unui proiect de bugetare participativă din 2022. În prezent, se lucrează la finalizarea documentației.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole