Timișoara: librăria La Două Bufnițe împlinește 7 ani – întâlniri cu faimosul librar scoțian Shaun Bythell sau autorul francez de bandă desenată Arnaud Nebbache

Anul acesta, în luna decembrie, Librăria independentă La Două Bufnițe din Timișoara împlinește 7 ani de la deschiderea oficială, care a avut loc în 2 decembrie 2016.

Cu ocazia aniversării, cititorii se vor putea întâlni, pe parcursul a trei săptămâni în lunile noiembrie și decembrie, cu scriitori din țară și din străinătate și își vor putea lua autografe de la aceștia.

Faimosul librar scoțian Shaun Bythell și autorul francez de bandă desenată Arnaud Nebbache, dar și Bogdan-Alexandru Stănescu, Vasile Ernu, Dia Radu și George State, alături de poeți timișoreni, vor veni la Timișoara și își vor întâlni cititorii în spațiul librăriei“, arată organizatorii evenimentelor.

Sâmbătă, 2 decembrie 2023, la ora 17.00, George State în dialog cu Alex Higyed despre volumul de poezie Sarx, apărut anul acesta la Editura Nemira. Evenimentul se va încheia cu o sesiune de autografe

Duminică, 3 decembrie 2023, la ora 18.00, Comuna 30 organizează  Poetry Reading & Jam Session #5, cu Daniela Rațiu, Nelu Antocian, Mădălina Aldescu, Mara Moldvai, Ioana Mateescu și Miruna Todor. De muzică se va ocupa Raul Preda, iar moderatorul serii va fi Alex Higyed.

Luni, 4 decembrie 2023, ora la 18.00, faimosul librar scoțian Shaun Bythell va intra în dialog cu Raluca Selejan despre volumul Confesiunile unui librar, apărut anul acesta la Editura Pandora M, în traducerea Mihaelei Buruiană. Discuția va avea loc în limba engleză, iar evenimentul se va încheia cu o sesiune de autografe.

Marți, 5 decembrie 2023, la ora 18.00, Bogdan-Alexandru Stănescu și Vasile Ernu vor intra în dialog cu Oana Doboși despre volumul  Centrul nu se mai susține. Ceea ce ne desparte, apărut recent la Editura Trei. Evenimentul se va încheia cu o sesiune de autografe

Miercuri, 6 decembrie 2023, la ora 18.00, la sediul ArtEncounters (Bulevardul Take Ionescu 46c) va avea loc o lectură performativă în cadrul expoziției Ioana Nemeș „Rituals, Keepers and Storms”

Recomandările noastre

Cele mai citite articole