Timișoara: jonglerii cu foc, personaje fantastice, ateliere de creaţie la Check Art Festival

 Check Art Festival, evenimentul cu tradiţie, în care dragul de frumos, artă şi spectacol este exprimat în forme diferite şi inedite, revine, în acest final de săptămână, la Iulius Town. Vino în Iulius Gardens să te bucuri de două zile cu teatru, muzică, dans, jonglerii cu foc, personaje fantastice, mimi, statui vivante, ateliere de creaţie pentru copii şi multe altele!

Arta înseamnă iubire de frumos, creativitate, expresivitate şi sensibilitate. În acest final de săptămână, la Iulius Town, vei avea parte de un regal de emoţii cu ocazia Check Art Festival, un eveniment cu invitaţi din țară şi din străinătate, devenit deja tradiţie la Timişoara. Între 3 şi 4 septembrie 2022, în cadrul natural oferit de Iulius Gardens, te vei bucura de spectacole de teatru şi dans, muzică live, jonglerii cu foc, personaje fantastice, mimi, statui vivante, pictură şi altele.

Plimbările prin Iulius Gardens vor fi, în acest weekend, cu atât mai relaxante cu cât veţi avea ocazia să vă întâlniţi cu mimi, bufoni regali, personaje pe picioroange şi statui vivante, în intervalul orar 17:00 – 20:30. Spre bucuria celor mici şi nu numai, două marionete gigant, Sirena şi Pescarul, vor coborî direct din cărţile de poveşti şi le vor aprinde imaginaţia. Cele două personaje pot fi admirate între orele 17:00 – 20:00 şi sunt puse în „scenă” de Teatrul pe Roţi din Arad. Mai mult, copiii sunt invitaţi şi la atelierele de creaţie, programate sâmbătă şi duminică, între orele 16:00 – 20:00, în grădina Iulius Town.

Activităţi dedicate celor mici vor avea loc şi pe scena din Lake Plaza. Sâmbătă, de la ora 16:00, Trupa Veselă Ţac Pac din Arad va împărţi voie bună şi zâmbete, iar duminică, de la aceeaşi oră, marionetele de la Teatrul Magic Oz vor istorisi aventurile fraţilor Hansel şi Gretel.

După programul pentru prichindei, pe scena din Lake Plaza începe muzica live. În ambele seri, tonul la distracţie şi stare de bine va fi dat, de la ora 17:00, de Ingrid, Ana Maria Moldovan, Antonia Rădulescu & band, Isabela Daniliuc, Maia Păltineanu, Maya Giotea, Efraim Alin Ghirman şi Rodica Pîslari Canţîr.

Odată cu lăsarea nopţii, sâmbătă şi duminică, de la ora 20:15, pe scena din Lake Plaza va urca performerul Papito din Ungaria, care a pregătit un show de jonglerii şi acrobaţii amuzante. Vino să vezi şi spectacolul cu foc pregătit de trupa Magic Gardens din Cluj-Napoca, care va încheia ambele zile de festival, cu începere de la ora 21:00!

Recomandările noastre

Cele mai citite articole