Timișoara: joi ședință de îndată de Consiliu Local – achiziția sistemului de e-ticketing și mijloace de transport nepoluante pe oridnea de zi

Membri Consiliului Local al Municipiului Timișoara au fost convocați de îndată în ședință extraordinară, în data de 13.10.2022, ora 12,00,  prin platforma online de videoconferință. 

Proiectul Ordinii de zi a ședinței este:

                1. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului ”Achiziția de mijloace de transport nepoluante necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara – Runda 2” și depunerea acestuia în vederea  accesării fondurilor europene nerambursabile disponibile prin Planul Național de Redresare și Reziliență 2020 – 2026, Componenta 10 Fondul Local.

                2. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Achiziția sistemului de e-ticketing necesar îmbunătățirii transportului public de călători în zona Timișoara” și depunerea acestuia în vederea accesării fondurilor europene nerambursabile disponibile prin  Planul Național de Redresare și Reziliență 2020- 2026, Componenta 10 Fondul Local/ Investiția I.1.2 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local)

Recomandările noastre

Cele mai citite articole