Timișoara: investiție în digitalizarea Pieței Badea Cârțan – timișorenii pot afla date despre producători prin scanarea unui cod QR – sistemul funcționează deja în Piața Iosefin

După ce la începutul lunii septembrie, Societatea Piețe S.A. Timișoara, aflată în subordinea Consiliului Local, a introdus pentru Piața ,,Iosefin” posibilitatea scanării unui cod QR cu date despre producător, dar și informații online despre spațiile disponibile pentru închiriere, a venit rândul unei alte piețe să fie la un click distanță.

Societatea Piețe S.A. Timișoara a finalizat procesul și pentru Piața „Badea Cârțan” .

Și în acest spațiu există de acum această posibilitate, producătorii pot accesa online informații despre ce standuri sunt disponibile pentru închiriere și cumpărătorul poate, în fața standului fiind, să scaneze codul QR prin care să afle date despre cel de la care își face cumpărăturile. Finalizarea acestui proces în Piața „Badea Cârțan” reprezintă a doua etapă din acest proces de digitalizare. La fel ca și pentru Piața „Iosefin”, producătorii interesați să închirieze în Piața „Badea Cârțan” un stand de expunere, pot să verifice online ce disponibilitate există ori regulamentul pe care trebuie să îl respecte. Pe site-ul www.piete-sa.ro, la rubrica „Piețe”, în dreptul spațiilor care îi interesează, se poate accesa informația“, a declarat directorul societății, Mirel Pop.

Următoarea piață unde se va implementa sistemul de digitalizare va fi Piața ,,Dacia” urmând și Piața ,,700’’.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole