Timișoara: Harababura Vintage Fair – creatorii de frumos se întrunesc la Centrul de Proiecte din Timișoara, de pe strada Vasile Alecsandri

În acest weekend, 2 și 4 decembrie, orele 12:00-20:00, creatorii de frumos se întrunesc la Centrul de Proiecte din Timișoara (str. Vasile Alecsandri nr. 1), unde are loc a noua ediție de Harababura Vintage Fair, iar intrarea este liberă.

Pe lista de invitați se numără designeri din Timișoara, Cluj, Brașov, București și Odesa (UA), cum ar fi Isabelle Vijiiac, Ceramiceanu, Atelier Sabine, Smoosh, Gruni, de la Irina, Ame Ceramics, Kaolith, Lun, Cusut cu meșteșug, Magazen, Borcănelul cu dichis, Moțart, Atlier Francois, Shoodies, Ocru, Simo’s ceramics, L’arlesienne, Corina Marina, Artizana, Carine Arnakis, Delia Radovanovici, Oana Stoian, Croșeta mamei, Garbuwka Clothina, Papirium, Flavours of Transylvania și Alina Grapa. La târgul de viniluri sunt prezenți Vinylcourt și Spinnin’ Time, care propun o selecție vastă de albume, de la genuri precum pop, rock, disco, funk, soul, la electronica, synthwave și multe altele. Programul include pe lângă târgul obișnuit și selecții muzicale din partea unor DJ locali, precum Bia (Anonim TM), Noemi, Mini Zucchini (Launmomentdat), Dudewithvinyl și Mihu (Hanging Around)“, arată organizatorii.

Duminică, 4 decembrie, de la ora 12:00, are loc o sesiune de discuții cu Isabelle Vijiiac, designer vestimentar din București.

Atelier Isabelle Vijiiac a apărut din plăcerea de a oferi oamenilor piese vestimentare create pe silueta lor. Ținute lejere, mature, minimaliste, asociate cu nostalgia unor vremuri din copilărie și inspirate de călătorii, cărți, muzică, filme și arhitectură, sunt de găsit la Harababura Vintage Fair. 

Proiectul face parte din Programul Cultural ”Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole