Timișoara: furt din magazin – o femeie de 52 de ani a furat produse alimentare și articole de îngrijire personală

La data de 28 februarie a.c., polițiștii Secției 3 Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut o femeie bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt. Aceasta a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În fapt, la data de 28 februarie a.c., în jurul orei 13:40, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie în momentul în care se afla în incinta unui magazin dintr-un centru comercial din Timișoara, ar fi sustras mai multe produse alimentare și articole de îngrijire personală, cauzând un prejudiciu în valoare de 639 lei.  Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind faptul ca cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, în vârstă de 52 de ani, bănuită de comiterea faptei.  Prejudiciul a fost recuperat în totalitate“, a transmis IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 28.02.2024, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 29.02.2023, să fie prezentată magistraților în vederea dispunerii unor măsuri preventive.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole