Timișoara: Festivalul 25 de ore de teatru non-stop între 30 septembrie și 1 octombrie – spectacolele au loc fără încetare

În weekend-ul care urmează, 30 septembrie – 1 octombrie, are loc pentru prima dată în Timișoara festivalul 25 de ore de teatru non-stop.

Festival – 25 De Ore De Teatru Non Stop – Sibiu & Timișoara, organizat de Asociația Bis, ca parte din Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 a avut prima ediție la Sibiu, în primăvara anului 2011, de Ziua Mondială a Teatrului. Încă de atunci, conceptul de “teatru non-stop” a atras un public divers prin ineditul său: spectacolele au loc fără încetare, timp de 25 de ore sau chiar mai mult. Lasă-te purtat în caruselul emoțiilor și al senzațiilor unui maraton teatral care va dura o noapte și o zi. Da, chiar așa va fi! Se va juca teatru la miez de noapte, la miez de zi, la 5 dimineața“, arată organizatorii.

Programul cultural național „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” este finanțat de către Municipiul Timișoara, Ministerul Culturii și Consiliul Județean Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole