Timișoara: Festival cu peste 30 de trupe și DJ internaționali și național, în Parcul Regina Maria, între 10 şi 12 iunie

După doi ani de pauză, festivalul “Launmomentdat în parc” revine între 10 şi 12 iunie 2022 în Parcul Regina Maria din Timişoara.

Programul se va desfăşura între orele 12:00 şi 23:00, iar intrarea va fi liberă.

“Launmomentdat în parc” este un festival internațional născut în 2016 în Timișoara, care propune o simbioză între muzică, artă, teatru și film.

Launmomentdat în parc face parte din programul Timișoara2023 – Capitală Culturală Europeană și este finanțat de Primăria Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Aflat la a V-a ediţie, festivalul confirmă peste 30 de trupe și DJ internaționali și naționali, uniţi într-un concept care celebrează diversitatea culturală timp de trei zile consecutive, pe trei scene diferite.

Scena Amazon este dedicată concertelor și DJ-lor, invitând participanţii la dans pe ritmuri de electro, EBM, house, techno şi italo. Scena Safari promovează cultura reggae soundsystem alături de Dubapest Hifi, iar scena Tropical este paradisul vinilurilor cu selecţii de caribbean, disco, columbian şi jazz.

Dubapest Hifi au fost prezenți la toate edițiile de Launmomentdat în parc, fiind primul proiect de soundsystem reggae din Ungaria. Grupul muzical este format din doi selectori – Jahfar și Captain Midnite, împreună cu Babystep la microfon, având un sistem de 20 kilowati. Proiectul îmbină stilurile roots, reggae, dub, stepper și new digital. Selecția lui Jahfar este considerată mai profundă și mai spirituală, cea a lui Midnite este mai dansantă, iar a lui Babystep promovează mesaje despre iubire și pace. Această combinație oferă un spectru larg asupra muzicii reggae, având ca obiectiv unirea oamenilor prin muzică.

Caniculă și în această săptămână

Caniculă din nou în vestul țării. Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat, care arată că vor fi zile caniculare. La Timișoara termometrele…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole