Timișoara: expo mobilă la Centrul Regional de Afaceri – în premieră produse ale unui producător din Spania

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită publicul timișorean la prima ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei, 𝐄𝐗𝐏𝐎 𝐌𝐎𝐁𝐈𝐋𝐀 𝐓𝐈𝐌𝐈𝐒𝐎𝐀𝐑𝐀, organizată în perioada 𝟎𝟔 – 𝟎𝟗 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bdul Eroilor de la Tisa, Nr.22.

 EXPO MOBILA TIMIȘOARA se adresează atât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier cât și firmelor contractante.
EXPO MOBILA TIMIȘOARA reunește producători români și importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

 La standurile EXPO MOBILA TIMIȘOARA vor putea fi văzute și achiziționate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, accesorii, bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, saltele, decoraţiuni pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie, altele.

O noutate este că la standul reprezentanței unei firme producătoare din Spania, publicul va putea admira, testa și achiziționa o multitudine de 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐨𝐝𝐮𝐥𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐧𝐚𝐩𝐞𝐥𝐞, 𝐟𝐨𝐭𝐨𝐥𝐢𝐢 𝐬𝐢 𝐜𝐨𝐥𝐭̦𝐚𝐫𝐞, care au încorporate cele mai noi tehnologii smart, cu control din telecomandă și aplicatie.

Este o afacere de familie, cu o experiență de 50 de ani în domeniul producerii și comercializării pieselor de mobilier, prezentă în 70 de țări din întreaga lume, pe piața românească intrând la sfârșitul anului 2022. Toate produsele comercializate sunt produse premium, cu garanție pe viață pentru structură și o calitate a materialului 6/6 la nivel internațional.

La 𝐄𝐗𝐏𝐎 𝐌𝐎𝐁𝐈𝐋𝐀 𝐓𝐈𝐌𝐈𝐒𝐎𝐀𝐑𝐀, compania va fi prezentă cu modelul Indy, care a câștigat în 2016 la Paris Premiul de Inventivitate în materie de canapele, precum și cu modelul Korinto, un produs propriu, patentat, care are posibilitatea de a alege și regla duritatea șezutului atât electric cât și mecanic.

Compania a pregătit pentru publicul timișorean și o multitudine de surprize, cum ar fi transportul și montajul gratuit pentru produsele achiziționate, reduceri generoase de până la 35%, valabile doar pe perioada expoziției.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole