Timișoara: explozie la o casă de pe strada Dimineții – patru copii și doi adulți au ajuns la spital – a fost rănit un băiat de 15 ani, precum şi două fete, în vârstă de 8 şi 9 ani

O explozie neurmată de incendiu s-a produs, sâmbătă, într-o locuinţă din Timişoara, iar 3 adulţi şi 4 copii au reuşit să se salveze din locuinţă.

4 copii şi doi adulţi au fost transportaţi la spital, cu răni minore.

Poliţia face cercetări în acest caz.

Sâmbătă, 10.02.2024, la ora 14:21, am fost solicitaţi să fim intervenim in urma unei explozii produse la o locuinţă, neurmată de incendiu, pe strada Dimineţii din Timişoara. De urgenţa s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Timişoara cu o autospecială de primă intervenţie si comandă, două autospeciale de stingere, un autocamion cu container multirisc, un buldoexcavator şi două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. La faţa locului sunt alocate două ambulanţe SAJ”, a transmis, sâmbătă, ISU Timiş.

3 adulţi şi 4 copii au reuşit să se salveze din locuinţă. O persoană de sex feminin este evaluată medical, suferind atac de panică”, a mai transmis sursa citată.

La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 14:20, poliţiştii Sectiei 2 Politie Urbană au fost sesizaţi cu privire la faptul că la un imobil de pe strada Anul 1848 din Timişoara s-ar fi produs o explozie. În urma acestui incident, a fost rănit un băiat în vârstă de 15 ani, precum şi 2 fete, în vârstă de 8 şi 9 ani, fiind transportaţi la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis IPJ Timiş.

ISU Timiş a anunţat că 4 copii şi doi adulţi au fost transportaţi la spital.

Imobilul unde a avut loc deflagraţia a fost afectat pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi.

În acest caz se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanţelor care au dus la producerea acestui eveniment.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole