Timișoara: duminică, 23 octombrie, are loc Timișoara City Marathon – 42 km cu plecare de la Otelec

Duminică, 23 octombrie, are loc cea de-a VI-a ediție a evenimentului de alergare Timișoara City Marathon, în cadrul căruia se va da startul la patru curse: maratonul de 42 km cu plecare de la Otelec, semimaratonul de 21 km cu plecare de la Sânmihaiu Român și cursele de 10, respectiv 3 km cu plecare de la Stadionul “Știința” – Baza 1 UPT.

Organizatorii anunță principalele restricții rutiere.

Restricții rutiere pentru duminică, 23.10.2022

Traseul curselor cronometrate va urma în mare parte cursul canalului Bega, însă vor fi și câteva străzi/ tronsoane unde circulația autovehiculelor va fi restricționată, după cum urmează:

Închidere străzi:

–             Bd. Vasile Pârvan: se închid ambele sensuri. Va fi afectată ieșirea și intrarea în parcarea Universității de Vest Timișoara (pe ambele părți), între 09:00 și 14:00.

–             Bd. Corneliu Coposu: se închid ambele sensuri

–             Bd. Pestalozzi: se închid ambele sensuri

–             Pasajul Michelangello

–             Spl. Nistrului, între Str. Pestalozzi și Bd. 3 August: se închid ambele sensuri

–             Str. Traian Lalescu: se închid ambele sensuri, de la strada Ioan Curea până la Bdul V Pârvan

–             Spl. Spiru Haret, între str. 20 Decembrie 1989 și intersecția cu str. G. Enescu.

Restricții trasee mijloace de transport în comun, duminică 23.10.2022, 09:00 – 14:00

Liniile 16, E3, E7 și E8, care circulă pe Bd. Pestalozzi și Bd. Vasile Pârvan, nu vor putea circula pe acest tronson, între orele mai sus menționate.

Închidere Stadion Știința (Baza 1 UPT), interval orar 8:00-15:00 pentru sportivii neparticipanți la concurs.

Timișoara City Marathon este un eveniment organizat de către Club Sportiv Alergotura și finanțat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte Timișoara și prin contribuția partenerilor și participanților înscriși la eveniment.

Alergotura promovează de peste 11 ani alergarea ca un element al unui stil de viață sănătos. Membrii clubului se implică voluntar în dezvoltarea spiritului civic al comunității locale, având la activ câteva mii de ture de alergare, precum și organizări de evenimente sportive. Amintim: Timotion, La Petrovaselo în vie, Pe un picior de Plai, Tura Licuricilor etc.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole