Timișoara: două bătrâne tâlhărite de un tânăr de 26 de ani din Iecea Mică – le-a lăsat fără lănțișoarele de aur

Polițiștii timișoreni au fost sesizați ieri de către o femeie în vârstă de 80 de ani, cu privire la faptul că în timp ce mergea pe strada Luceafărul, a fost deposedată de către o persoană necunoscută, prin violență, de lănțișorul de aur pe care îl avea la gât.

De îndată, cauza a fost preluată spre instrumentare de polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara, care în aceeași zi, în urma investigațiilor efectuate, au identificat și depistat un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Iecea Mică, bănuit de comiterea faptei. De asemenea, în urma probatoriului administrat și extinderii urmăririi penale s-a mai stabilit că acesta este bănuit și de comiterea unei infracțiunii similare, mai exact în data de 30.05.2023, a deposedat o altă femeie în vârstă de 81 de ani, de lănțișorul de aur pe care îl avea la gât, în timp ce se afla pe strada FC Ripensia din Timișoara. Față de bărbat s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, urmând a se dispune reunirea cauzelor si extinderea acțiunii penale„, transmite IPJ Timiș.

Tânărul a fost retinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole