Minori la volan și bețivi, pe drumurile din Timiș

Polițiștii timișeni continuă să-i verifice pe șoferi pentru comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

Astfel, luni, 9 august, în jurul orei 11:10, polițiștii Secției 5 Timișoara au prins pe strada Gheorghe Pop de Băsești, un minor de 17 de ani, care  conducea o mașină fără a deține permis de conducere. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.

În noaptea de luni spre marți, polițiștii din Sânandrei au depistat în localitate, un tânăr de 30 de ani, care conducea sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Tot noaptea trecută, dar în Recaș, polițiștii au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe strada Mihai Viteazu din oraș. Șoferul nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea. Astfel că, oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia, autoturismul fiind oprit pe strada Crișan din orașul Recaș. În urma legitimării, polițiștii au stabilit că autoturismul a fost condus de un minor de 16 ani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole