Timișoara: donatorii de sânge pot primi abonament de parcare gratuit

Primăria Municipiului Timișoara și Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice din Municipiul Timișoara – TIMPARK te recompensează.

Începând cu luna aprilie 2022, toate persoanele care donează sânge și dețin în proprietate personală un autovehicul, pot beneficia pentru autovehiculul deținut în proprietate, la cerere, în mod gratuit, de un abonament combinat care conferă drept de staționare pentru zona roșie (I) + zona galbenă (II) + zona albastră (III), cu valabilitate de 1 (una) lună calendaristică, calculată începând cu ziua donării.

Pentru a beneficia de acest tip de abonament persoanele care au donat sânge trebuie să se prezinte la sediul Serviciului Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice din Municipiul Timișoara – TIMPARK din Splaiul Nicolae Titulescu nr. 10, în intervalul orar 08,00 – 20,00, cu următoarele documente:

               – cartea de identitate;

               – certificatul de înmatriculare al autovehiculului pentru care se solicită abonamentul;

               – adeverința eliberată de Centrul de Transfuzii unde s-a efectuat donarea de sânge.

               Important!         

               – Toate documentele vor fi prezentate atât în original cât și în copie xerox.         

               – Pentru a benefica de abonament este obligatoriu ca persoana care a donat sânge să dețină în proprietate personală autovehiculul pentru care solicită abonamentul.

               – În toate documentele prezentate trebuie, în mod obligatoriu, să figureze persoana care este trecută ca donator de sânge, în adeverința eliberată de către Centrul de Transfuzii. 

               – Pentru acest tip de abonament, solicitanții vor trebui să achite doar contravaloarea imprimatului eliberat de către operator, respectiv suma de 6 lei. (P)

Recomandările noastre

Cele mai citite articole