Timișoara: doi concerte pe tramvaiul platformă din Piața Unirii – Reissa Peștenaru și Andreea Vlas cu Dragoș Moldovan

Ultimul weekend de concerte pe tramvaiul platformă din Piața Unirii ne aduce două evenimente:

Sâmbătă, 16 septembrie, ora 20: Reissa Peștenaru, concert de muzică ușoară și jazz

Reissa este absolventă a școlii de muzică Filaret Barbu din Lugoj, unde a studiat pian și teorie muzicală timp de 8 ani. În prezent, este elevă la Colegiul Național Bănățean și studiază canto-muzică ușoară la Școala ProMuzica & Cultura din Timișoara.

A participat, de asemenea, la concursuri de interpretare artistică și spectacole în Lugoj și Timișoara încă din copilărie. Îi place să fie în lumina reflectoarelor și își dorește să poată aduce arta în sufletele oamenilor și să exceleze în acest domeniu, arată STPT.

Duminică, 17 septembrie, ora 20: Andreea Vlas și Dragoș Moldovan, compoziții proprii în stil rock și coveruri

Andreea Vlas este absolventă a Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara. A fost solistă în trupa Twisted Blue, o trupă tânără de jazz din Timișoara îndrumată de Johnny Bota. Alături de această trupă, a participat la festivaluri precum JazzTm, Plai, Ziua Timișoarei. De asemenea, a obținut Marele Premiu la prima ediție a concursului Bega Music Festival.

Dragoș Moldovan a studiat chitara la Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara. După ce vocea sa puternică și specială l-a propulsat către câștigarea marelui trofeu în sezonul 9 al concursului Vocea României, acesta s-a implicat în proiecte muzicale proprii, iar din toamna anului 2022 este și vocalist al cunoscutei trupe Krypton.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole