Timișoara: copil rănit după un accident pe strada Cloșca provocat de un șofer de 19 ani – tânărul era băut având o valoare de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat

Accident de circulație marți după amiază pe strada Cloșca. Două mașini s-au izbit după ce unul dintre șoferi nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație. Un copil a fost rănit și transportat la spital. Șoferul vinovat, un tânăr de 19 ani, era băut.

Un tânăr în vârstă de 19 ani, a condus un autoturism pe banda 1 pe strada Cloșca, dinspre Săcălaz spre Timișoara, iar la un moment dat nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, care se deplasa pe banda 2, pe același sens de mers. În urma evenimentului a rezultat o victimă, respectiv un minor în vârstă de 8 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 48 de ani. Minorul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale„, transmite IPJ Timiș.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului în vârstă de 48 de ani, iar în cazul tânărului de 19 ani a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole