Timișoara: construirea Institutului Regional de Oncologie intră în linie dreaptă – au fost aprobați indicatorii tehnico-economici – urmează licitațiile

Guvernul a aprobat vineri indicatorii tehnico-economici ai Institutului Regional de Oncologie Timişoara.

Ultimul pas pentru construirea cu fonduri din PNRR a Institutului Regional de Oncologie din Timişoara a fost îndeplinit cu succes de Ministerul Sănătăţii. Guvernul României a aprobat astăzi, 27 octombrie 2023, printr-o Hotărâre de Guvern, indicatorii tehnico-economici ai Institutului Regional de Oncologie Timişoara”, potrivit unui comunicat de presă.

Spitalul reprezintă unul dintre cele mai importante obiective de investiţii cu fonduri din PNRR, iar valoarea totală a investiției este de 1.153.030 mii lei.

Noul Institut va avea 250 de paturi destinate spitalizării continue şi de zi şi un ambulatoriu integrat cu 26 cabinete medicale, zonă de servicii de diagnosticare (analize de laborator, imagistică, endoscopie, explorări funcţional), bloc operator, terapie intensivă, laborator radioterapie, laborator medicină nucleară, Centru pentru transplant medular şi afereză celule stem“, a menționat șeful PSD Timiș, Alfred Simonis.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole