Timișoara: colegii studentei ucise de iubit cu 31 de lovituri de cuțit s-au adunat în fața IML – tatăl fetei spune că tânăra urma să plece spre comuna Padeș, lângă Cerna Sat, când a fost omorâtă  

Zeci de colegi ai studentei din Timișoara, ucisă în mod violent de iubitul ei, s-au adunat, luni dimineață, la Serviciul de Medicină Legală, acolo unde familia Andreei va sosi pentru a-i ridica trupul.

Medicii au terminat raportul care a arătat că tânăra a fost ucisă cu 31 de lovituri de cuțit și a încercat să se apere până în ultimul moment.

Până și anchetatorii au rămas șocați de cruzimea cu care bărbatul a lovit-o pe tânăra, mai ales că, după crimă, acesta a încercat să îi ascundă rănile din jurul gâtului.

Andreea a fost găsită înjunghiată într-un apartament din Timișoara, unde locuia cu iubitul, sora și verișoara acestuia.

Descoperirea macabră a fost făcută de una dintre fetele care locuiau în apartamentul situat la etajul 6, în zona gării de nord, din Timișoara.

Fără să bănuiască ceva, aceasta a mers în una din camere, însă ușa era blocată.

A forțat clanța iar când a deschis ușa a văzut-o pe tânăra de 21 de ani, fără suflare întinsă pe pat și cu pete de sânge pe bluză. A sunat imediat la 112.

Primii care au ajuns la fața locului au fost medicii de pe ambulanță, care din nefericire nu au mai putut face nimic pentru tânăra.

Ba mai mult decât atât, se pare ca aceasta era decedată de mai multe ore. Imediat au fost alertați și criminaliștii.

Vestea morții tinerei a căzut ca un trăsnet peste apropiați, mai ales ca aceasta nu era cunoscută cu probleme psihice sau de sănătate.

Iubitul victimei, Mirel Dragomir, în vârstă de 21 de ani, student anul 3 la Medicină și Teologie a fost dus la audieri.

În fața anchetatorilor, tânărul și-a recunosc fapta.

El a povestit oamenilor legii faptul că a recurs la acest gest în urma unui conflict spontan între el și iubita sa.

Va fi audiată și verișoara lui, studentă la Facultatea de Sport, anul 1. Locuia cu tânărul și cu sora acestuia.

Viața e nedreaptă, dar Dumnezeu ia doar oamenii buni lângă EL… nu o să te uit niciodată și o să te iubesc veșnic! Drum lin către stele, verișoara mea iubită!”, a scris verișoara victimei pe pagina sa de Facebook.

Tatăl Andreei, a declarat că, cel mai probabil, criminalul a dezvoltat o obsesie pentru fata sa şi nu a putut suporta gândul că nu vor mai fi împreună.

Tatălui studentei adaugă că a presimțit că ceva grav s-a întâmplat în momentul în care fiica s-a nu i-a mai răspuns la telefon.

La 11 am vorbit cu ea. Mi-a trimis mesaj că a terminat orele, îşi face bagajul şi vine acasă şi îmi trimite mesaj când se urcă în autobuz să vină.  La 12 era autobuzul să plece. Nu mi-a trimis mesaj. Am mai întrebat-o pe unde e, ce face. Nu mi-a răspuns. Am sunat-o. N-a răspuns„, a mărturisit tatăl tinerei studente.

Omul spune că şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva în momentul în care fata nu i-a răspuns la telefon.

Eram sigur că ceva nu e în regulă. Mă anunţa de fiecare dată orice, ce paşi făcea. Am luat maşina şi am plecat spre Timişoara. Probabil, a dezvoltat o obsesie. Am înţeles că el voia şi ea a zis că o să îi spună că nu voia să aibă o relaţie cu el. Indiferent, pe Andreea nu o mai învie. Orice pedeapsă ar lua, pe mine nu mă încălzeşte cu nimic„, a spus cu ochii în lacrimi a tatălui Andreei.

Până și anchetatorii au rămas șocați de cruzimea cu care bărbatul a lovit-o pe tânăra, mai ales că după crimă, acesta a încercat să îi ascundă rănile din jurul gâtului.

Înmormântarea studentei va avea loc în satul Padeș din Gorj, sta care se află pe Valea Cernei, în apropiere de Cerna Sat.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole