Timișoara: circulația tramvaielor dată peste cap de o șoferiță care a parcat mașina prea aproape de linii – este al doilea caz în nici 24 de ore

Polițiștii locali au intervenit, joi dimineață, la o nouă sesizare referitoare la blocarea liniilor de tramvai de către un conducător auto care a staționat neregulamentar.

Astfel, în jurul orei 08.30, s-a semnalat faptul că un autovehicul se află foarte aproape de liniile de tramvai, perturbând circulația mijloacelor de transport. Polițiștii locali au solicitat imediat intervenția celor de la Timpark, în vederea ridicării autovehiculului. Între timp conducătoarea auto s-a prezentat la mașină, iar polițiștii locali i-au dispus să elibereze imediat locația, traficul fiind reluat. Totodată, acesteia i s-a intocmit proces-verbal de constatare a contravenției, conform OUG 195/2002 cu amenda de 580 lei și 3 puncte penalizare la permis. Acest caz vine după ce în cursul zilei de ieri după-amiază, o altă conducătoare auto a staționat în aceeași zonă blocând circulația tramvaielor și fiind nevoie de intervenția polițiștilor locali“, a transmis Poliția Locală.

Instituția atrage atenția conducătorilor auto să fie atenți la modul în care opresc sau staționează pe domeniul public, astfel încât să nu perturbe sau chiar să pună în pericol circulația altor participanți la trafic.

Accident la intrare în Timișoara dinspre Arad

Un accident rutier s-a produs pe autostrada A1 Arad- Timișoara. Știre în curs de actualizare. Astăzi, Poliția Română atrăgea atenția șoferilor că pe mai multe artere rutiere din întreaga țară…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole