Timișoara: Centrul de Proiecte caută parteneri pentru organizarea de evenimente – pune la dispoziție clădiri bogate în istorie, foste spații industriale și neconvenționale

Clădiri bogate în istorie, foste spații industriale și neconvenționale sunt gazde bune pentru expoziții, performance-uri, festivaluri, lansări de carte, conferințe, ateliere, proiecții de film, spectacole de teatru, concerte și altele.

Aceste spații, gestionate de Centrul de Proiecte Timișoara sunt puse la dispoziția comunității, a organizatorilor de evenimente, a artiștilor și organizațiilor active în oraș.

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara caută parteneri pentru organizarea de evenimente în spațiile pe care le administrează: MX – Muzeul „Corneliu Miklosi”, Galeriile Bastion 1, 2 și 3 (corpul de est al Bastionului Maria Theresia), Palatul Ștefania, Galeria 5, Centrul de Proiecte (parter și curte)“, se arată într-un comunicat de presă.

Parte din moștenirea Capitalei Europene a Culturii, spațiile contribuie la parcursul Timișoarei în 2024, ca oraș creativ, dinamic și incluziv.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole