Timișoara: Cardul CulturaPLUS la tarif promoțional – reducere semnificative la teatru, festivaluri, filarmonică sau librării

Cardul CulturaPLUS la tarif promoțional.

Nu ți-ai făcut încă cel mai chic card de reduceri culturale? Sau poate a sosit momentul să-l reînnoiești? Hai la Institut français de Roumanie à Timișoara în 9 și 10 aprilie și beneficiezi de tariful redus de 60 RON /an la Cardul CulturaPlus! Te vei putea bucura de reduceri semnificative la Festivalul Casuta Piticilor, precum și o serie de parteneri culturali și de divertisment: teatru, filarmonică, librării și multe altele“, informează Institutul Francez.

Sâmbăta, de la ora 12:00, vă dăm întâlnire cu Sammy, la atelierul de desen! Haideți să învățăm limba franceză în mod creativ, prin desen şi pictură! Atelierul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 8-14 ani. Tariful unui atelier este de 30 lei iar plata se face sub forma de abonament (4 ședințe). Sammy vă așteaptă în fiecare sâmbătă la mediateca! Desenând, ascultând poveşti sau făcând activităţi manuale, cei mici se vor familiariza cu limba franceză într-un mod distractiv, creativ şi motivant“, mai arată sursa citată.

Program:

-în fiecare sâmbătă: 10:00-11:00 (6-8 ani)

-în fiecare sâmbătă: 11:00-12:00 (4-6 ani)

-în fiecare joi: 18:00-18:40 (5-7 ani)

-în fiecare joi: 19:00-19:40 (4-7 ani)

Tariful unui atelier este de 30 lei iar plata se face sub forma de abonament lunar.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole