Timișoara: Capitala Culturală Europeană beneficiază de un infocentru turistic modernizat – investiția s-a ridicat la circa 500.000 lei

Infocentrul turistic al Timișoarei a îmbrăcat haine noi.

Dominic Fritz anunță că lucrările de modernizare au fost finalizate, astfel că infocentrul îi așteaptă din nou pe vizitatori în locația situată pe str. Alba Iulia, în centrul orașului.

Cochet, spațios și mult mai vizibil pentru turiști.Infocentrul turistic s-a întors în sediul binecunoscut de pe str. Alba Iulia, după o escală în Piața Libertății pe perioada lucrărilor de extindere și modernizare.cAm avut zilele trecută o întâlnire cu hotelierii aici, în noua sală multifuncțională a Infocentrului. Am vorbit despre cum ne putem susține reciproc eforturile de promovare ale orașului pentru ca Timișoara să devină magnet pentru turiștii din România și din întreaga Europă”, a afirmat primarul Timișoarei.

Lucrările la Infocentrul turistic de pe str. Alba Iulia au fost realizate de Nedex Grup SRL, o firmă din Timișoara care a câștigat achiziția lansată de primărie, cu o ofertă de aproape 500.000 lei, fără TVA.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole