Timișoara: Burger King deschide un restaurant la Shopping City – primii 100 de clienți primesc gratuit un meniu – super concert The Motans și show de lasere, sâmbătă, 2 septembrie

Celebra rețea de restaurante americane de tip fast-food, Burger King, deschide primul magazin la Timișoara, la Shopping City.

Din septembrie, ai 7 noi motive delicioase să vii la Shopping City Timișoara! În weekend-ul 2-3 septembrie, extindem zona de food court cu o selecție atrăgătoare de 7 NOI RESTAURANTE cu produse delicioase: BURGER KING (bucătărie americană) – gustul unic de grătar BK vine la Shopping City Timișoara, în premieră pentru timișoreni! FALAFEL KING (bucătărie libaneză), RIGATONI PASTA (bucătărie italiană), SushiVO (bucătărie japoneză), HOUSE THAI FOOD (bucătărie thailandeză), BURGER DOM (bucătărie americană), KARTOFFEL (bucătărie românească)“, se arată într-un comunicat de presă.

 Un super concert The Motans și un show de lasere vor avea loc sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 20:30, în parcarea de la etaj, intrarea fiind liberă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole