Timișoara: bărbat reținut după ce a furat bunuri de 1.700 de lei din curtea unei case

Polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 34 de ani, bănuit de furt calificat.

În fapt, în 8 februarie, polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Timișoara, au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, în cursul nopții de 7 spre 8 februarie, în jurul orei 01:00, persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea casei sale de pe strada Corneliu Nepos din Timișoara, de unde ar fi sustras mai multe bunuri cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.700 de lei.

În urma verificărilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 23.02.2023, polițiștii Sectiei 3 Politie Urbană Timișoara au depistat în Piața Bălcescu din municipiul Timișoara un bărbat în vârstă de 34 de ani bănuit de comiterea faptei, acesta fiind predat polițiștilor Secției 4 Poliție Urbană Timișoara, în vederea continuării cercetăriilor, fiind condus la sediul poliției pentru audieri. Prejudiciul a fost recuperat parțial. În baza probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”, ulterior, magistrații dispunând față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile„, transmite IPJ Timiș.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului și recuperării prejudiciului în totalitate.

Foto: Arhivă

Recomandările noastre

Cele mai citite articole