Timișoara: au fost plantați arțari în zona Catedralei Mitropolitane – au continuat acțiunile de cosire în Parcul Uzinei, Calea Aradului, Ovidiu Cotruș, L.Rebreanu și înlocuirea coșurilor de gunoi

Societatea Horticultura SA, companie aflată în subordinea Consiliului Local Timișoara, a continuat la sfârșitul săptămânii trecute campania de plantări de primăvară.

E weekend, dar asta nu înseamnă că nu profităm de vremea bună. Colegii noștri harnici au plantat arțari în zona Catedralei Mitropolitane și a grădinii Capitol“, a transmis Horticultura SA.

Totodată, Primăria Timișoara a informat că acțiunile de cosire din ultimele zile au cuprins mai multe parcuri, străzi și scuaruri din oraș.

Au fost realizate lucrări de cosire, întreținere și degajare a terenului în zonele: Brândușei, Stadion CFR, pe malul Begăi, de la Podul Modoș, Paganini, Nottara, Podgoriei, str. Ovidiu Cotruș, str. Câmpului, str. Rudolph Walter, Calea Aradului până la Ikea, str. Marginii, str. Armoniei, zona Topârceanu, zona Mediaș, zona Cercului, Parcul Uzinei, Parcul Frații Constantin, zona Abrud, Filaret Barbu, Mărgărtarilor, Parcul Botanic, Emil Zola, Grădinița PP11 str. Versului, teren Bucovina și Liceul CFR, Bulevardul L.Rebreanu și scuarurile centrale ale orașului. Nu am uitat de igienizarea coșurilor de gunoi din cele mai multe parcuri și întreținerea locurilor de joacă din zonele: Inocentiu M. Klein, Silistra, Favorit, Lotusului. Pentru Parcul Adolescenților, am pregătit bănci noi, care urmează a fi montate. În funcție de complexitatea și urgența situațiilor întâlnite la locurile de joacă, o serie de reparații au fost programate pentru săptămâna viitoare“, arată municipalitatea.

Ample activități de întreținere și igienizare a coșurilor de gunoi au fost realizate în zona Complexului Studențesc, Bulevardul Eroilor și V. Babeș.

În zonele Republicii, Splaiul T.Vladimirescu, Gheorghe Doja, zona Brasov, Bulevardul Republicii și Regele Ferdinand, Piața Maria, Bulevardul Gen. I. Dragalina, 16 Decembrie, Tinereții, Faleza Bega s-a asigurat degajarea terenului de deșeuri abandonate.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole