Timișoara: 40 de mijloace de transport în comun și stații, verificate de polițiștii locali. S-au dat trei amenzi și s-au aplicat peste 80 de colante mașinilor parcate neregulamentar în stații

Polițiștii locali au desfășurat, ieri și astăzi, o amplă acțiune pe mijloacele de transport în comun, dar și în stații, cu scopul prevenirii faptelor precum practicarea cerșetoriei, consumul de alcool, aruncarea de deșeuri, deteriorări și distrugeri, combaterea călătoriei fără bilet, oprirea și staționarea autovehiculelor în stațiile de tramvaie, autobuze și troleibuze etc, dar și pentru constatarea  de diverse nereguli care trebuie remediate și prevenirea prezenței hoților de buzunare în mijloacele de transport și în stațiile acestora.

În cadrul acțiunii au fost verificate 40 de mijloace de transport și stații. Au fost aplicate trei amenzi pentru consum de alcool și aruncarea de resturi, 83 de colante mașinilor oprite neregulamentar în stații, două persoane fără adăpost au fost predate la centrul social și au fost constatate 21 de nereguli precum stații STPT murdare, cu geamuri lipsă, lipsa coșurilor de gunoi etc, acestea fii transmise către reprezentanții societății în vederea luării măsurilor de remediere.

Polițiștii locali organizează periodic astfel de acțiuni, pe lângă patrulările zilnice, în vederea luării măsurilor legale în cazul celor care nu respectă legislația în vigoare, dar și pentru prevenirea comiterii de fapte de natură contravențională sau infracțională„, transmite Poliția Locală Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole