Timiș: urmărire pe străzile din Jimbolia. Șofer prins fără permis de conducere și a refuzat testarea cu aparatul etilotes și recoltarea probelor biologice

Polițiștii timișeni au depistat în orașul Jimbolia, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, bănuit de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Acesta s-a ales cu dosar penal.

Miercuri, în jurul orei 23:27, polițiștii orașului Jimbolia, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Calea Mărășești, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, însă șoferul nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au procedat la urmărirea în trafic a autoturismului pe mai multe străzi din orașul Jimbolia, reușind imobilizarea autoturismului pe strada Vasile Alecsandri. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că bărbatul, în vârstă de 42 de ani, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotes, cât și recoltarea probelor biologice„, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere

Recomandările noastre

Cele mai citite articole