Timiș: un șofer de 18 ani prins drogat la volan – tânărul depistat de radar cu o viteză de 108 km/h prin comuna Șag

Miercuri, în jurul orei 11:10, polițiștii Serviciului Rutier, au depistat pe DN 59, un șofer ce conducea un autoturism cu o viteză de peste 100 de km/h pe un sector de drum cu limita de viteză de 50 km/h.

Tânărul, în vârstă de 18 de ani, a fost depistat de polițiști cu ajutorul aparatului radar, pe raza localității Șag, conducând cu o viteză de 108 km/h.  Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare a bărbatului, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise“, a transmis IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

De asemenea, conform legislației în vigoare, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.458 de lei pentru depăşirea vitezei regulamentare.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole