Timiș: un bărbat din Coşteiu a fost arestat pentru trafic de droguri – în urma unei percheziții au fost descoperită masă verde de cannabis şi mai multe tulpini puse la uscat

Un bărbat de 34 de ani a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT Timişoara, pentru trafic de droguri de risc, iar ulterior magistraţii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia, după o percheziţie efectuată în localitatea Coşteiu, în urma căreia au fost descoperite 15,7 kilograme de inflorescenţe cu cannabis şi masă verde de cannabis.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu un procuror DIICOT Timişoara, au efectuat o percheziţie, în localitatea timişeană Coşteiu, la o persoană de 34 de ani, bănuită de înfiinţarea unei culturi de droguri de risc, respectiv canabis, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 5,7 kilograme cu inflorescenţe de canabis, uscate, porţionate şi depozitate în recipiente din sticlă sau cutii, fiind pregătite pentru comercializare, opt plante de canabis, totalizând 10 kilograme de masă verde de canabis şi mai multe tulpini de plante culese anterior.

O persoană a fost condusă la sediul DIICOT Timişoara, pentru audieri. În urma administrării probatoriului, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbatul de 34 de ani, pentru trafic de droguri de risc, ulterior magistraţii dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Activităţile au fost realizate cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş. La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole