Timiș: un bărbat de 31 de ani prins drogat la volan în Beregsău Mic – se afla sub influența metamfetaminei și cocainei – în mașină a fost găsită o pungă cu substanțe

La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 16:21, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Săcălaz au oprit pentru control, un bărbat în vârstă de 31 de ani ce conducea un autoturism pe DC 214, în localitatea Beregsău Mic, din județul Timiș.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul că aceasta se afla sub influența substanțelor psihoactive, respectiv metamfetamină și cocaină. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat în interiorul autoturismului o pungă transparentă din plastic, în care se aflau substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive“, arată IPJ Timiș, într-un comunicat de presă.

Bunurile depistate au fost ridicate și sigilate, fiind înaintate către BCCO Timișoara, în vederea continuării cercetărilor.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole