Timiș: tanti Maria a primit alimente din partea jandarmilor – peste 70 de copii au primit și ei cadouri și îmbrăcăminte nouă

Inspectoratul de Jandarmi Timiș încheie anul cu o campanie umanitară.

Peste 50 de familii au primit bunurile de care aveau nevoie, iar peste 70 de copii au primit cadouri și îmbrăcăminte nouă.

Inițiativa este a domnului maior Toma Florin și a colegilor din cadrul Detașamentului 6 Jandarmi Lugoj. Cu banii pe care i-au strâns benevol, s-au hotărât să acorde o mână de ajutor în acest final de an. Considerăm că nu bunuri am dus în dar, ci puțină liniște acestor familii și bucurie copiilor. Noi am primit în schimb bucuria celui care dăruiește!” este ceea ce domnul maior Toma Florin ne-a spus. Astfel, dictonul „Dăruind, vei dobândi!“”, transmit jandarmii din Timiș.

Nu a fost uitată nici tanti Maria, o bunicuță pe care jandarmii o vizitează an de an.

Am dedicat o întreagă campania doamnei Maria, pentru că ea locuiește departe de comunitate, iar drumul până la casa dumneaei este greu și anevoios. O parte îl facem cu mașina, iar cealaltă parte pe jos. Efortul este mai mare, dar bucuria pe care am primit-o în schimb este la fel de mare“, mai precizează jandarmeria.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole