Timiș: tânăr reținut după ce a furat mai multe componente metalice de pe un șantier din Moșnița Nouă

Polițiștii Postului de Poliție Moșnița Nouă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 24 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

În fapt, în 11 februarie, polițiștii Postului de Poliție Moșnița Nouă au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 63 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, persoane necunoscute i-ar fi sustras mai multe componente metalice folosite la construcția imobilelor, de la un imobil aflat în construcție de pe strada Drogheriei din localitatea Moșnița Nouă, cauzând în prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

În urma verificărilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 14.02.2023, polițiștii Postului de Poliție Moșnița Nouă au depistat în localitatea Moșnița Veche un bărbat, în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri„, transmite IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului și recuperării prejudiciului în totalitate.

Foto: Arhivă

Recomandările noastre

Cele mai citite articole