Timiș: tânăr condamnat la închisoare pentru lovire sau alte violențe prins în Vama Cenad

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad – județul Timiș au depistat şi predat autorităţilor competente un român, urmărit general. Acesta avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și șase luni  pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Miercuri, 25 ianuarie, în jurul orei 16.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat, pentru a intra în țară, călătorind pe jos, un bărbat care a declarat verbal polițiștilor de frontieră că se numește G. A., român, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Timișoara.

Deoarece bărbatul nu deținea asupra sa niciun document, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române la data de 16.07.2020. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 1 an și șase luni, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violențe„, transmite Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei tânărului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole