Timiș: șoferi drogați cu cocaină și cannabis prinși la volan – unul dintre nu avea nici permis de conducere

În ultimele două zile, polițiștii rutieri au prins în trafic doi șoferi drogați cu cocaină și cannabis, unul dintre ei fără permis de conducere. De asemenea, a mai fost prins un șofer băut. Toți s-au ales cu dosare penale.

Duminică, 16 iulie, în jurul orei 01.00, poliţiştii Serviciului Rutier, au oprit, în trafic, pe Splaiul Tudor Vladimirescu, un autoturism condus de tânăr în vârstă de 28 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, respectiv cocaină. În continuare, polițiștii l-au condus la spital în vederea prelevării mostrelor biologice. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Luni, 17 iulie, în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe DN59, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, respectiv canabis. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițitii au întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Tot luni, în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe strada Aristide Demetriade, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că acesta se afla sub influența substanțelor băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole