Timiș: se caută viitoarele vedete ale folclorului bănățean – Festivalul-Concurs Gelu Stan face înscrieri pentru o experiență artistică alături de orchestra profesionistă a Ansamblului Banatul condusă de dirijorul Sebastian Roșa

Dacă ai între 15- 25 de ani, ești pasionat de folclor și vrei să te afirmi pe scena muzicală, Festivalul – Concurs Gelu Stan este șansa ta.

O experiență artistică intensă și un pas important în cariera muzicală: vei putea fi pe aceeași scenă cu orchestra profesionistă a Ansamblului Banatul, condusă de dirijorul Sebastian Roșa, și vei participa direct la realizarea unui eveniment de amploare, organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș“, se arată într-un comunicat de presă.

Condițiile de participare și informații suplimentare se găsesc la tel 0256/435158, email cecart@cecart.ro sau pe site-ul instituției ww.cecart.ro.

Până joi, 22 februarie 2024, ora 14:00 sunt acceptate toate documentele necesare înscrierii în competiție. Rezultatele preselecției vor fi afișate pe site-ul instituției www.cecart.ro, vineri, 23 februarie 2024, ora 18:00.

Concursul, decernarea premiilor și spectacolul de gală al laureaților vor avea loc miercuri, 13 martie 2024, la sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timișoara.

Acompaniamentul este asigurat de Orchestra Ansamblului Profesionist Banatul, dirijor Sebastian Roșca.

Se vor acorda următoarele premii în bani: Marele Premiu – 4000 lei, Premiul I – 3000 lei, Premiul II –  2000 lei, Premiul III – 1500 lei, 3 Premii speciale în valoare de 800 lei, Premiul Radio și Premiul ”Tinereții” acordat de familie maestrului Gelu Stan.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole