Timiș: salariile angajaților din Consiliul Județean vor crește cu 6% – un director va ajunge la peste 17.100 de lei pe lună, iar un șef-serviciu va primi peste 15.000 de lei pe lună

Salariile angajaților din Consiliul Județean Timiș vor crește cu 6%, potrivit unei hotărâri aprobate de aleșii județeni în ședința de miercuri.

Majorările au loc din cauza inflației și scăderii puterii de cumpărare, spune Lăcrămioara Petrișor, director Resurse umane din cadrul CJ Timiș.

După negocierile purtate cu Sindicatul Liber, care este reprezentativ s-a ajuns la o creștere de 6% pentru toți angajații, mai puțin salariul domnului secretar general, doar cu 5% deoarece trebuie să se încadreze până la limita indemnizației vicepreședintelui Consiliului Județean. Motivele pentru această creștere sunt factorii de ordin economic, creșterea inflației, scăderea puterii de cumpărare”, a declarat Lăcrămioara Petrișor în cadrul comisiilor reunite.

Astfel, de la 1 februarie, secretarul general va încasa lunar 19.320 lei brut, iar arhitectul șef – 18.159 lei brut.

Salariul unui director executiv ajunge la maximum 17.164 lei brut pe lună.

Un șef de serviciu va primi 15.931 de lei brut pe lună, iar un șef de birou va încasa15.339 de lei brut lunar.

Ultima majorare a salariilor personalului consiliului județean a fost de 7% și a fost operată în urmă cu exact un an de zile.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole